Welkom bij v.v. Wildervank

De v.v. Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en beschikt over een schitterende accommodatie gelegen aan de Woortmanslaan De club is een van de grootste sportverenigingen in Oost- Groningen. Momenteel bedraagt het ledenaantal bijna 700 leden. Behalve de spelende leden zijn elke week bijna 100 vrijwilligers actief en beleven zij allemaal veel plezier aan de voetbalsport. Het mag duidelijk zijn dat hierachter een grote organisatie schuil gaat om alles op een goede, verantwoorde manier te laten draaien.

De v.v. Wildervank is er voor iedereen, ongeacht geslacht, afkomst of religie. Belangrijk doel van de vereniging is dan ook het beoefenen van de voetbalsport, zowel prestatief als recreatief.

De v.v.Wildervank wil bovendien een vereniging zijn die gedragen wordt door een goed bestuur, een grote kern vrijwilligers heeft en een grote saamhorigheid en positieve uitstraling naar de gemeenschap, leden, bedrijfsleven in de regio en regionale media als waarden en normen hanteert.

Sportieve ambities en prestaties dragen bij aan een positieve uitstraling. Hiervan is iedereen binnen de club zich bewust. De v.v.Wildervank wil met haar prestatieve jeugd en selectie op zo'n hoog mogelijk niveau spelen. Dit echter wel met een zo groot mogelijk Wildervanks gezicht, zodat het publiek zich kan identificeren met het team en zich ten alle tijde zal opstellen als 12e man.

Dit alles maakt de v.v.Wildervank een vereniging met een grote maatschappelijke functie, waar veel mensen elke week plezier beleven en hun talenten ontwikkelen, zowel binnen als buiten de lijnen.

v.v. Wildervank
Sportpark aan de Woortmanslaan