maandag, 02 februari 2015 22:00

Pilot Voetbalschool Wildervank

Tijdens de tweede helft van het seizoen starten we als jeugdopleiding van v.v. Wildervank met een pilot voor een voetbalschool. Graag nodigen wij jou uit voor een aantal extra trainingen bij de voetbalschool. Er wordt getraind op de volgende vrijdagavonden:
27 februari, 10 april, 24 april en 22 mei 2015.

Door wie?

De Voetbalschool v.v. Wildervank wordt geleid door vier gediplomeerde trainers uit onze jeugdopleiding met ervaring bij verschillende clubs en voetbalscholen. De vier trainers van de voetbalschool dragen de kern uit van de inhoudelijke trainingen en worden hierbij geassisteerd door bestaande jeugdtrainers van v.v. Wildervank.

Voor wie?

De Voetbalschool activiteiten zijn voor alle spelers van de F-pupillen, E-pupillen en eerste jaars D-pupillen van v.v. Wildervank. Uiteraard zijn ook spelers van buiten de vereniging welkom om deel te nemen aan deze vier trainingen. Wij bieden jonge voetballers en voetbalsters de mogelijkheid om zich tijdens de activiteiten op technisch vlak te ontwikkelen.

De trainingen zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van een hoog niveau. Speerpunten in de trainingen bij De Voetbalschool v.v. Wildervank zijn:
- Voetbalcoördinatie
- Passen / Trappen / Aannemen
- 1:1 voorbij gaan van de tegenstander
- 1:1 weg gaan van de tegenstander of situatie
- 1:1 verdedigen
- Handelingssnelheid
- Reactiesnelheid
- Scorend vermogen
- Kleine positie- en partijspelen

De trainingen vinden plaats op vrijdagavond en zijn toegankelijk voor jongens en meisjes en vinden plaats op ons accommodatie aan de Woortmanslaan 39 te Wildervank.

Opgave

Je kunt je voor 11 februari opgeven via onderstaand formulier!

Bij voldoende opgave gaat de Voetbalschool Wildervank van start

Inschrijfformulier Voetbalschool Wildervank

Voornaam

Achternaam

Straat + Huisnummer

Postcode

Geboortedatum

Geslacht

Lid van Wildervank?
Ongeldige invoer

Lid van andere vereniging?

Zo ja, welke?

Kledingmaat