maandag, 06 maart 2017 23:10

Beste toekomstige  sponsor,

Plezier en ontspanning, kernwoorden die passen bij de Voetbalvereniging Wildervank, en waar de uitdrukking ‘Doe maar gewoon’ zeker van toepassing zijn. Een vereniging die binnen het amateurvoetbal een grote naamsbekendheid geniet onder vele liefhebbers van het voetbal. Een ambitieuze club om uw bedrijfsnaam aan te verbinden. Om deze ambitie te kunnen realiseren hebben wij uw steun nodig. op ons zeer fraaie sportcomplex biedt de v.v. Wildervank haar sponsoren een gezellige ontmoetingsplaats rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal op zowel zondag als zaterdag en bij de vele jeugdwedstrijden die zaterdags gespeeld worden. Daarnaast worden er gedurende het seizoen bindingsactiviteiten georganiseerd zoals de traditionele Nieuwjaarsborrel, jeugdtoernooien, dart toernooi, klaverjassen, bingo- en feestavonden enzovoorts, waar de sponsoren van harte welkom zijn. Kortom: ook aan de partners wordt gedacht. dit alles om de onderlinge persoonlijke  en zakelijke contacten te onderhouden en te verstevigen en natuurlijk ook om de v.v. Wildervank te steunen! De praktijk leert dat met name de voetbalsport een schitterrend medium is om reclamedoelstellingen en het prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij bedrijven als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten! Wilt u de sfeer komen proeven bij v.v. Wildervank? Neem dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie. Zij zorgen er dan voor dat u tijdens een thuiswedstrijd van Wildervank op uitstekende wijze ontvangen en rondgeleid wordt, zodat u ervan overtuigd zult raken dat voetbalvereniging Wildervank voor u de club is. Elke sponsor is een waardevolle relatie. Belangrijk uitgangspunten bij de sponsorpakketten voor het bedrijfsleven is dat wij onze sponsoren exposure (zichtbaarheid en naamsbekendheid) willen bieden en dat wij onze zakelijke relaties zowel met onze vereniging als onderling willen verbinden (bisiness to business). Aan alle sponsorvormen zijn verschillende faciliteiten verbonden. Alle vormen van sponsoring staan omschreven. Ook is het mogelijk om shirtsponsor te worden van uw favoriete team, dit staat niet vermeld bij de sponsorvormen maar kan in onderling overleg altijd besproken worden. U vindt dit allemaal prachtige doelstellingen, maar wilt gewoon dat uw (klein-) zoon of -dochter goed gekleed kan voetballen en/of goede faciliteiten op de club heeft? Uiteraard bent u ook dan als sponsor van harte welkom, want alle steun is voor ons belangrijk.
Iw uw interesse gewekt en wilt u meer weten, stuur dan een email naar sponsoring@vvwildervank. nl. Goos Boers, Gert van Dijk of Bert Deekens neemt dan namens de sponsorcommissie contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u nog andere ideeën of wensen betreffende sponsoring dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Namens de sponsorcommissie: Goos Boers, Gert van Dijk en Bert Deekens