Eindstand Betonboor Bleeker C/D-Toernooi 2015

Betonboor Bleeker toernooi VV Wildervank 2015

WILDERVANK – Sportpark Wildervank stond afgelopen weekend in het teken van het Betonboor Bleeker C/D toernooi.

Na een lange periode van voorbereiding arriveerden op vrijdag 5 juni de eerste gasten voor alweer het elfde meerdaagse jeugdtoernooi op het sportpark aan de Woortmanslaan.

Betonboor Bleeker toernooi 2015

Toen de teams hun slaapvertrek hadden ingericht, werden we overvallen door het onweer. Tijdens deze pittige bui werden vier van de in totaal ca. 30 omver geblazen. Vier teams waren op dat moment dakloos. Met het nodige kunst en vliegwerk moest een vervangend onderkomen worden geregeld. Gelukkig waren de voortuitzichten voor de rest van het weekend goed en werd met dank aan scouting Veendam het tentenkamp de volgende dag hersteld. Het bleef gelukkig bij materiele schade. Ondanks de nattigheid was het in de avonduren tijd voor gezelligheid in de kantine en voetballen op het sportpark. Het duurde tot in de kleine uurtjes voordat het rustig werd aan de Woortmanslaan.

500 gasten op het Betonboor Bleeker toernooi

Op zaterdag 6 juni stond eerst het ontbijt op het programma. Vanaf 7.00 uur konden de deelnemers aanschuiven voor het ontbijt. De gasten lieten zich het ontbijt goed smaken. Om klokslag 9.00 uur ging het toernooi van start en deden de teams hun best zich te plaatsen voor de winnaarsronde van de tweede dag.

Nevenactiviteiten op het Betonboor Bleeker toernooi

Vanwege een klinkend wedstrijdschema was er veel ruimte voor de deelnemende teams om zich naast het voetballen te storten op een breed aanbod van nevenactiviteiten.

Om 16.00 uur klonk het laatste fluitsignaal van de voorrondes en konden de teams zich klaar maken voor het avondeten.

Per leeftijdscategorie hadden zich 8 teams geplaatst voor de winnaarsronde en plaatsten 8 teams zich voor de verliezers ronde.

Speurtocht in Borgerswold

Om 18.30 uur stonden de eerste teams klaar voor een speurtocht in Borgerswold. Dit jaar organiseerde scouting Veendam namens de v.v. Wildervank een attractieve activiteitentocht. Diverse behendigheidsoefeningen stonden op het  programma van een 4 kilometer lange wandeltocht, waarbij de teamspirit op de proef werd gesteld. Het was dan ook geen verassing dat bijna geen enkel team droog aan de overkant kwam bij het bedwingen de touwbrug. De teams hebben genoten.

Finales van het Betonboor Bleeker toernooi

Op 7 juni werd om 08.30 uur afgetrapt voor de finaleronde.

Tussen de wedstrijden door waren ook weer aansprekende nevenactiviteiten.

Om half vijf klonk het laatste fluitsignaal en konden de prijzen worden uitgereikt.

Eindstand

Hoewel VV Wildervank de finale net niet wist te winnen,, kan het terugkijken op een geweldig weekend.

C-junioren:

1              Assendelft C1