Betonboor Bleeker C/D Toernooi

Ook na de competitie staat ook sinds jaar en dag het C/D Toernooi op het programma.

Gestart als jubileumtoernooi bij het 75-jarig bestaan en inmiddels uitgegroeid tot een groots weekendtoernooi met internationale deelname.

Tegenwoordig heet dit toernooi het Betonboor Bleeker Toernooi.

Het C/D Toernooi wordt sinds 2004 georganiseerd en is een meerdaags toernooi voor elftallen van binnen en buiten onze vereniging. Het toernooi heeft een grote aantrekkingskracht uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Tien jaar lang heeft een vaste groep vrijwilligers zich ingezet voor de organisatie van het toernooi en in 2014 hebben zij het overgedragen aan grotendeels een nieuwe groep vrijwilligers die het toernooi voort gaan zetten.
Het toernooi draagt de naam van de sponsor van het toernooi, de firma Betonboor Bleeker uit Winschoten. Door de financiële bijdrage van sponsor Arjan Bleeker en zijn bedrijf is het gaandeweg de jaren mogelijk gemaakt om het toernooi steeds beter en uitgebreider te organiseren. Onze dank gaat uiteraard uit naar deze trouwe sponsor.

Klik hier voor een korte sfeerimpressie door middel van foto's van het toernooi, dit is te vinden op onze Facebook pagina.